'HE' wiLL always be my LoVeR ^^,

                              MUHAMMAD FARIS DANISH <3


*si kenit nihh amat menguji kesabaran aku sepanjang proses penjagaannye ! why ? sebab tersangat nakal but comel !! ^,^ haa ni la dye :)


chomel kann ? gerummm !

alkisahh . faris for me is special one cuz ermm lets be secret laa .tgok muke dye trasa sayu je ;'( .FC** of "you" ! puuii  (bukan untuk faris carutan tu)
dialaa satu2 nye cucu tunggal keluarga akuu .hhaa mmg emas giler la dye nih . ckp je ape mainan yg dye xde ? semua ade oke ! hambik kauu .*terbaekk la sayang .
oke setiap pagi dye laa yg akan kejut aku bangun dari tidur sambil lekat pipi dye kat pipi aku dan berkata *ateh bangunlaa,ari da siang .. jomla main gan abg* .:'( .ok aku sayang dye sgt2 ! mmg nak kne sepakk gan aku sape brani sakitkan dye ! * wachaaa 

sayangku faris, jadila anak yg soleh , jage keluargamu kelak . jage mama baik2 .xmo nakal2 lagi . awak da besar ! 3 taon dah okess ! ** bila la aku nak bertambah anak lagi nihh ^,-


*ape ingat korang heboh2 kat fb ade cinta mati la ape la igt aku xde ?? haa ini cinta mati lagi suci murni aku ade !  . HAHA . muaahhmuaaahh lebiu sayangg <3









never forget ^,-



                                                          G.U.A.V.A.C.H.E.W.Y.C.A.N.D.Y
errr ! nape yeh letak pic ni ? motif ? ^^, .ok genap setaun perkenalan aku gan "diye". siriesly byk giler dugaan yg dtg . bukan pintaku mahupun pintanya *HAHA goli den ! .

     ryte berbalik kpd pic c GUAVA ni, this is the first things that i got from "him". *mesti org kate "lah gula2 je kot" .yess ryte mmg gula2 je .but sebalik kisah gula2 ni sgt2 wat aku xleh tidur mlm ! .first date kami mmg sweet giler .tau ktne ? ggr KEDAI MAMAK 24 hour kat polymall .haa sweet x sweet x .*bgi aku sweet bhaii .(^.-) ..

nak dijadikan cerita lagi, aku sampai skrg simpan gula2 nih cuz mcm tau je kan ni la gula pertama n terakhir aku dpt dari dye . :'( ..*xpnh aku sesedih nihh ! DAMN  . dye mmg sweet, cool, n bole dikatekan jejaka idaman malaya .*HAHA siyes tak tipu ! .. susah kot aku nk jmpe lelaki se cool dye lagi .bekali aku try padam name dye tapi errrrrr S.U.S.A.H ! *tah kne sembur ke ape akuh ni ? @,@ .

    pape pun aku syg persahabatan aku gan dye even dye mmg menguji kesabaran aku .*lau nak tau la dye mmg sgt2 xde pasaan .means cool habis laa. thats aku geruummm <3 .




               

asam garam hidup kuu =,=

                                                    H.I.D.U.P @ K.E.H.I.D.U.P.A.N ?
           susah if nak bercerita tentang kehidupan ni kan ? mcm FC** ! ggrrr . bgi aku hidup mmg sgt2 complicated . WHY ? cuz umur baru 19 *mude lagi tau . tapi rase mcm dah xde ape2 dlm hidup ? kne yerh ?
hhaa nak merepek pasal C.I.N.T.A lahh ni kunun nye .*JIWANGG . b4 this aku punye TEMAN yg dah 3 taun gak lah together2 . but putus di tgah jalan .SEBAB ? sebab dye teramat la sgt PANAS BARAN ** .hishhh !*dye pkir dye punye mara je ke ? ggrrr .
          ryte then continue stady at poli******* .haa kat sinih aku termeet2 someone yg dah bukak hati ni untuk bercinte lagi*cehh kononnye frust la cinta xkesampaian dulu an .HAHA .but gerummmm sgt coz si A tdi muncul n musnah kan kebahagian aku dgn si B . *mcm harem ! .katenye xkan lepaskan aku . hey what the ?? huh ! so kami pon brek tanpa si B dgr penjelasan dari aku .*GERAMM gan B ! plus sedihh giler babeng :'( ok tp xpe coz syg tu dah lebih kan, just trime jela. then kami trus berkawan berkawan dan berkawan **coz aku ni xsuke bermusuh gan ex aku . ^^, .after si B aku xtrime sape pun *kononnye setia. puiii ! .
        selepas beberapa bulan clash *adela dlm 8 bulan, si C dtg, huh . pada awalnye mmg xleh trime coz dye dah ade GF . but biasela laki kan pandai bermain kata. so aku pun terlentok seketika . haa ! tapi xlame , bile kedaran mule menerjah, aku pon amik keputusan untuk bla je la... *coz dye stil gan awex lame dye .xpela xde jodoh .*dalam mase yg same aku stil syg si B . gggrrr ^^,
        n now tggu dan trus menunggu apakah kesudahan cerita cinta monyet akuhh ni . <3
         waiting S.O.M.E.O.N.E.L.I.K.E.Y.O.U ^^,