never forget ^,-



                                                          G.U.A.V.A.C.H.E.W.Y.C.A.N.D.Y
errr ! nape yeh letak pic ni ? motif ? ^^, .ok genap setaun perkenalan aku gan "diye". siriesly byk giler dugaan yg dtg . bukan pintaku mahupun pintanya *HAHA goli den ! .

     ryte berbalik kpd pic c GUAVA ni, this is the first things that i got from "him". *mesti org kate "lah gula2 je kot" .yess ryte mmg gula2 je .but sebalik kisah gula2 ni sgt2 wat aku xleh tidur mlm ! .first date kami mmg sweet giler .tau ktne ? ggr KEDAI MAMAK 24 hour kat polymall .haa sweet x sweet x .*bgi aku sweet bhaii .(^.-) ..

nak dijadikan cerita lagi, aku sampai skrg simpan gula2 nih cuz mcm tau je kan ni la gula pertama n terakhir aku dpt dari dye . :'( ..*xpnh aku sesedih nihh ! DAMN  . dye mmg sweet, cool, n bole dikatekan jejaka idaman malaya .*HAHA siyes tak tipu ! .. susah kot aku nk jmpe lelaki se cool dye lagi .bekali aku try padam name dye tapi errrrrr S.U.S.A.H ! *tah kne sembur ke ape akuh ni ? @,@ .

    pape pun aku syg persahabatan aku gan dye even dye mmg menguji kesabaran aku .*lau nak tau la dye mmg sgt2 xde pasaan .means cool habis laa. thats aku geruummm <3 .