hye hye ! thanks 4 view my blog ;)

  • ryte 1st of all thanks pada yg dah view blog ikin "978 viewer oke " Thankss babe !! ;)

  • act dah lame gel ikin x update bukan sebab bosan gan belog tapi bz sikit dgn hal2 duniawi .. *WAHH ! class kau maria .
  • saat ke saat, minit ke minit, jam ke jam , hari ke hari, minggu ke minggu , bulan ke bulan ,tahuin ke tahun . *eh belum tahun ke tahun lagi . ggrr .
  • sepanjang perjalanan mase ni manyak gile oke ujian,dugaan dan cubaan yg terpaksa ikin lalui sorang2 .*DAMN ! soksek soksek :'(
  • KORANG yg kat lua tu yg sibuk2 bercintan cintin  *moge bahgia laa ye :)
  • KORANG yg kat lua tu yg kureng bahgia no worries cuz kite senasib .*aitcehh .
  • setiap manusia dijanjikan kebahgiaan dan penderitaan tersendiri .
  • mungkin mukan rezeki kite bahgia pada hari ni kan sayang. xpe *sabar separuh dari sabariah . upss ! haha 

  • nok dijadikan cerita lagi aku kan ade admire giler kat *sweet couple* nih. PPD oke .haa siapakah ? ^,^
  • hahaha oke sumpa aku jeles plus seronok tgok korang berdua ni kapel .*mcm bahgia gilee. nak jugak bole x ? :')
  • everyday aku stalk FB dorg sebub aku ni obses giler gan seseorang if aku da *MINAT ! soo sory oke if aku admire korang sunyi2 jee . ekekekkk <3

  • hurm2 ,so aku rindu sgt2 kat *buah hati jatung pengarang aku .*wahh ! .even hari2 aku diuji kesabaran aku nih aku tetap maintainn sebub *SAYANG punye pasal . cool cool *watlex watpeace .HAHAA sakai jee ayat uh ~~





Ikin nak delete semua yang ade dalam blog ni tapi hati ikin tak sanggup nak lakukan
YaAllah berikan aku kekuatan :'(

BILE AKU BERBELOG ^,~

TA DAAAA .

DIMULAKAN DGN BISMILLAH  
(SUPAYA NAK ELAK MULUT2 LONGKANG KAT LUA TU KAN)
SORY SORY SORY


haaaa. bile aku dah bukak blog ni x laen x bkn nak cte pasal ape lagi kan lau bkn pasal "dye" 
~,^
hhee oke aku nak cite yg cte nye bunyik begini, haa macam ni, oke ha cmnie .. HAHA
haa kuar ber2 jerk tp gelas adew 3 ;)
oke2 gini kisahnye pada 18 january 2012 bertempat di mines KL .ggrr >,<
haa jeng jeng 
ROTI NAN ;)(KAU ADER ? )

gedixs kan aku ? ha kesah plak aku ? kau lagi gedixs . uppss ! sory benci sgt gan org mulut tempayan macam KAU . ok stop *
so nie bkn la 1st date aku (F.Y.I bukan la date pun ,kua pun as a fren :(. nevermind. :) .
so nak lagi dicerita 1st time auw aku suap laki*  sweeet jugak aku ni ghupenye . hikhik . eleh pahal mencebik2 ? MELUAT ? meluat xpayah bace dah . dah tutup blog aku nihh .berambuss .shuh shuhh .

seperti biase aku terharu giler bile tiap kali dye datang jmpe aku . SEBAB ? sebab jauh jugakla nak dtg tmpat aku from KL tu . dahlaa naik motor .SIAN dye :'( . sory susahkan awak syg .

n then aku xpernah pon mkn minatang kat atas ni . dye la duk suh order roti nan ni . xpelahh demi dye, lautan api pun sgup ku renangi . aitcehh . ^^, .

pada awalnye sebelum kua mang aku lapar giler nak mati weyh ! betol .. tapi kan kan bile dye sapai je tgok muke dye pon aku da kenyang . HAHAHA . aaauumm <3 .

so THANKS awak cuz wat sume ni untuk saye . skali pun saye xkan pernah lupe jasa2 awak pd saya . even satu hari nnti kite akan terpisah juge :'( . alamak camner air mate leh ngalir ni . kantoi la gan ecahhh . CAH jgn masuk bilik aku !! M.A.L.U ^,< .


hurmm dahla cite byk kang lain aku cte lain korgh BERCERITA kat luar uh . almaklum mulut manusia yg pnuh HASAD DENGKI kan ? sabau je lerr . papai .

*muah
*muah
*muah
<3

^,~