BILE AKU BERBELOG ^,~

TA DAAAA .

DIMULAKAN DGN BISMILLAH  
(SUPAYA NAK ELAK MULUT2 LONGKANG KAT LUA TU KAN)
SORY SORY SORY


haaaa. bile aku dah bukak blog ni x laen x bkn nak cte pasal ape lagi kan lau bkn pasal "dye" 
~,^
hhee oke aku nak cite yg cte nye bunyik begini, haa macam ni, oke ha cmnie .. HAHA
haa kuar ber2 jerk tp gelas adew 3 ;)
oke2 gini kisahnye pada 18 january 2012 bertempat di mines KL .ggrr >,<
haa jeng jeng 
ROTI NAN ;)(KAU ADER ? )

gedixs kan aku ? ha kesah plak aku ? kau lagi gedixs . uppss ! sory benci sgt gan org mulut tempayan macam KAU . ok stop *
so nie bkn la 1st date aku (F.Y.I bukan la date pun ,kua pun as a fren :(. nevermind. :) .
so nak lagi dicerita 1st time auw aku suap laki*  sweeet jugak aku ni ghupenye . hikhik . eleh pahal mencebik2 ? MELUAT ? meluat xpayah bace dah . dah tutup blog aku nihh .berambuss .shuh shuhh .

seperti biase aku terharu giler bile tiap kali dye datang jmpe aku . SEBAB ? sebab jauh jugakla nak dtg tmpat aku from KL tu . dahlaa naik motor .SIAN dye :'( . sory susahkan awak syg .

n then aku xpernah pon mkn minatang kat atas ni . dye la duk suh order roti nan ni . xpelahh demi dye, lautan api pun sgup ku renangi . aitcehh . ^^, .

pada awalnye sebelum kua mang aku lapar giler nak mati weyh ! betol .. tapi kan kan bile dye sapai je tgok muke dye pon aku da kenyang . HAHAHA . aaauumm <3 .

so THANKS awak cuz wat sume ni untuk saye . skali pun saye xkan pernah lupe jasa2 awak pd saya . even satu hari nnti kite akan terpisah juge :'( . alamak camner air mate leh ngalir ni . kantoi la gan ecahhh . CAH jgn masuk bilik aku !! M.A.L.U ^,< .


hurmm dahla cite byk kang lain aku cte lain korgh BERCERITA kat luar uh . almaklum mulut manusia yg pnuh HASAD DENGKI kan ? sabau je lerr . papai .

*muah
*muah
*muah
<3

^,~