hye hye ! thanks 4 view my blog ;)

  • ryte 1st of all thanks pada yg dah view blog ikin "978 viewer oke " Thankss babe !! ;)

  • act dah lame gel ikin x update bukan sebab bosan gan belog tapi bz sikit dgn hal2 duniawi .. *WAHH ! class kau maria .
  • saat ke saat, minit ke minit, jam ke jam , hari ke hari, minggu ke minggu , bulan ke bulan ,tahuin ke tahun . *eh belum tahun ke tahun lagi . ggrr .
  • sepanjang perjalanan mase ni manyak gile oke ujian,dugaan dan cubaan yg terpaksa ikin lalui sorang2 .*DAMN ! soksek soksek :'(
  • KORANG yg kat lua tu yg sibuk2 bercintan cintin  *moge bahgia laa ye :)
  • KORANG yg kat lua tu yg kureng bahgia no worries cuz kite senasib .*aitcehh .
  • setiap manusia dijanjikan kebahgiaan dan penderitaan tersendiri .
  • mungkin mukan rezeki kite bahgia pada hari ni kan sayang. xpe *sabar separuh dari sabariah . upss ! haha 

  • nok dijadikan cerita lagi aku kan ade admire giler kat *sweet couple* nih. PPD oke .haa siapakah ? ^,^
  • hahaha oke sumpa aku jeles plus seronok tgok korang berdua ni kapel .*mcm bahgia gilee. nak jugak bole x ? :')
  • everyday aku stalk FB dorg sebub aku ni obses giler gan seseorang if aku da *MINAT ! soo sory oke if aku admire korang sunyi2 jee . ekekekkk <3

  • hurm2 ,so aku rindu sgt2 kat *buah hati jatung pengarang aku .*wahh ! .even hari2 aku diuji kesabaran aku nih aku tetap maintainn sebub *SAYANG punye pasal . cool cool *watlex watpeace .HAHAA sakai jee ayat uh ~~