Happy Birthday Awak :))


29February2012
Tahun Lompat nih .korang tau kan ?special kan tarikh nih .suke sgt .
nak tggu jumpe tarikh ni bukan senang .4 Tahun sekali tau ! hishhh berjanggut jugak la nak tggu.  xoxo~
ape special nye lagi tarikh nih ?cuz tarikh ni ade birthday someone yg sgt special. bkn pada aku je tpi aku tau pada semua orang dye mmg special.
Atiitude dye,  personality dye,  tutur kata dye, gerak geri dye mmg hebat. hes soo special  =)
oke firstly saye nak wish "happy birthday kat awak" . moge awak capai ape yg dihajatkan n thanks for being my best ever friends . :')
mesti awak hepy giler kan dapat celebrate birthday awak tahun ni, lepas sorang2 wat event untuk awak .hhee awk sgt beruntung syg.
maybe tahun ni kite dapat bersama,  celebrate same2,  lepak same2, bersuka ria same2,
4 tahun akan dtg belum tentu kite bersama lagi kan awak ?
so saya xkan pernah lupekan tarikh hari ni cuz sy syg sgt nak lepaskan semua ni berlalu. =="
oke pape pon thank sudi spent time gan saye n kwn2 untuk birthday awak .*sgt best

ce tgok ni :

first time seumur hidup saye beli cake untuk orang ;)


maybe awk bkn yg pertama tapi awak lah yg terakhir untuk saye .*SORY 
BUT  saya nak awak tau awak la yg pertama berjaya mencairkan sifat kedekut saye pada laki  *hehehhe thanks awak .
so ni jela yg mampu saya wat untuk tgok awk hepy.
maybe lepas study kite akan terpisah dgn haluan masing2 n xkan lagi rapat macam ni. . *sure sy rindukan awak sgt2 :))
for that present plak urmm present last minutes tu . *EEERRR .soryy if x brape nak berkenan or x sesuai or what .
simpan lah ye sampai bile2 walaupun da bole jadi kain lap nnti. *haishh apahal sayu je aku rase ni .*stop ikin be strong oke syg :)))

hurm then thanks too nur ain, ilya athirah n nuraisyah cuz tlg aku wat sume ni.oke mcm org bodo aku nak plan . ggrrr.xtau pape lgsg.berbulan juge nak pkir ape patot aku wat bile tibe tarikh ni . hehe.
so pada birthday boy .*err boy ke ? hehe, find a new life ya :) hurm
take good care for your health. xmo jadi perokok yg tegar lagi,
perjalanan awk masih panjang,kurangkan sikit smoke. tu bkn cara nak lepas tensyen awk .
lastly sayaSayangAwak sampai bile2 pun :)

SALAM n BERBAHGIALAH SELALU .


Sincerly Wif Love,


IekinDeen :)